Wijn, alcohol en gezondheid
Dit boek ´Wijn, Alcohol en Gezondheid' geeft een uitvoerige beschrijving van de effecten van alcoholische dranken op onze gezondheid. Speciale aandacht gaat uit naar de invloed van wijn en alcohol. Het boek geeft een uitvoerige beschrijving van de meest recente wetenschappelijke literatuur. Het boek is een diepgravende, gedegen en kritische analyse van alles rond de invloed
van wijn, bier en sterke drank op de gezondheid van de mens.
Rudolf Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbuisbaby's.
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 13 wijnboeken. Daarom wordt hij ook wel de wijnprofessor genoemd. De titels van zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en -Biochemie, Wijnhumor in 1200 citaten en Wijnhistorie.
van wijn, bier en sterke drank op de gezondheid van de mens.
Rudolf Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbuisbaby's.
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 13 wijnboeken. Daarom wordt hij ook wel de wijnprofessor genoemd. De titels van zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en -Biochemie, Wijnhumor in 1200 citaten en Wijnhistorie.
Auteur | | Rudolf Pierik |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |