Marie Claire 4 Seizoenen Keuken
Dit is hét ultieme kookboek voor de thuiskok die het beste uit verse producten wil halen en zijn of haar menu aan wil passen aan het seizoen. In dit maar liefst 400 pagina’s tellende boek
herontdekt Michele Cranston oude favorieten en ontwikkelt ze prikkelende nieuwe smaakcombinaties.
Denk aan lamsvlees of vanille- perzik- merengues in het voorjaar, avocado- limoensalsa en snelle barbecue- kebabs voor de zomer, pompoen- en hazelnootgerechten in de herfst en stevige stoofschotels en soepen voor de winter.
De 4 seizoenen keuken bevat prachtig gefotografeerde gerechten voor elke gelegenheid. Bovendien staat het boek vol met tips voor de keuze van seizoensproducten en handige kooktechnieken. Kortom, een feest voor de zintuigen!
herontdekt Michele Cranston oude favorieten en ontwikkelt ze prikkelende nieuwe smaakcombinaties.
Denk aan lamsvlees of vanille- perzik- merengues in het voorjaar, avocado- limoensalsa en snelle barbecue- kebabs voor de zomer, pompoen- en hazelnootgerechten in de herfst en stevige stoofschotels en soepen voor de winter.
De 4 seizoenen keuken bevat prachtig gefotografeerde gerechten voor elke gelegenheid. Bovendien staat het boek vol met tips voor de keuze van seizoensproducten en handige kooktechnieken. Kortom, een feest voor de zintuigen!
Auteur | | Michele Cranston |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |