Als kok in Frankrijk

Als kok in Frankrijk

Literair kookboek om je duimen en vingers bij af te likkenJarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën en gerechten samen. Waar vinden pêche melba en steak tournedos hun oorsprong? Hoe maak je gargantueske eieren? Zijn frietjes nu Frans of Belgisch? En hoe zit het met de Franse kannibalenkeuken? Van Loo serveert naast verrassende ontdekkingen ook tal van recepten voor elke gelegenheid. Een must have voor de lezende smulpaap.

Auteur | Bart van Loo
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenbalie logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789029074223
Boekomslag voor ISBN: 9789085424949
Boekomslag voor ISBN: 9789085424970
Boekomslag voor ISBN: 9789403107127
Boekomslag voor ISBN: 9789085424956
Boekomslag voor ISBN: 9789403188805


Boekn ©