Eten En Zo

Eten En Zo

Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Daar is niets mis mee.

Maar in het weekeinde, wanneer stress en tijd geen rol spelen, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om – puur voor de lol – je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin.

Janneke Vreugdenhil schrijft dagelijks in nrc.next over zowel die snelle als die langzamere, aandachtige keuken. Haar beste recepten en mooiste verhalen zijn gebundeld in dit boek. De recepten zijn puur en praktisch – met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes – de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig.

Eten enzo is meer dan een kookboek. Eten enzo staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten.

Auteur | Janneke Vreugdenhil
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789057598104
Boekomslag voor ISBN: 9789085105770
Boekomslag voor ISBN: 9789046814147
Boekomslag voor ISBN: 9789057598678
Boekomslag voor ISBN: 9789048868018
Boekomslag voor ISBN: 9789048859771


Boekn ©