Eten als medicijn - Overgang

Eten als medicijn - Overgang

75 recepten om energiek ouder te worden

De overgang vormt een kantelpunt in de gezondheid van elke vrouw. In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog drs. Dorenda van Dijken helder uit hoe je lichaam in deze levensfase verandert, welke klachten zich kunnen voordoen en vooral: wat je daaraan kunt doen. Gezonde voeding speelt hierin een heel belangrijke rol. Met Dorenda's adviezen én 75 recepten van culinair journalist Janneke Vreugdenhil, kun je opvliegers, haaruitval, hartkloppingen, gewichtstoename en andere vervelende overgangsverschijnselen zelf te lijf gaan, en nog hartstikke lekker eten ook. Want wie gezond wil leven hoeft zeker niet in te leveren op smaak.

Auteur | Janneke Vreugdenhil
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048867950
Boekomslag voor ISBN: 9789464018943
Boekomslag voor ISBN: 9789021575704
Boekomslag voor ISBN: 9789492798787
Boekomslag voor ISBN: 9789045048055




Boekn ©