De Avontuurlijke Surinaamse Keuken
Roti, bakkeljauw en kousenband; wie kent ze inmiddels niet. Maar weleens van waterkip en boomkip gehoord? De Avontuurlijke Surinaamse Keuken - een culinaire zoektocht naar authentieke Surinaamse recepten en hun bereidingswijze - staat bol van de verrassende gerechten. De auteurs Faisel Rajjab en Arun SwamiPersaud gingen op zoek naar de oorsprong en geheimen
van de Surinaamse keuken. Ze leerden diep in het Amazonewoud in een indianendorp peperwater maken, kwamen er achter dat roti niet uit een pakje van Knorr komt en namen hun verhalen mee terug naar ons land. Hoe exotisch de groenten, het fruit en de overige bestanddelen in het boek ook mogen klinken en smaken, alle recepten kunnen worden bereid met in de Nederlandse toko of supermarkt gekochte waren.
van de Surinaamse keuken. Ze leerden diep in het Amazonewoud in een indianendorp peperwater maken, kwamen er achter dat roti niet uit een pakje van Knorr komt en namen hun verhalen mee terug naar ons land. Hoe exotisch de groenten, het fruit en de overige bestanddelen in het boek ook mogen klinken en smaken, alle recepten kunnen worden bereid met in de Nederlandse toko of supermarkt gekochte waren.
Auteur | | Faisel Rajjab |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |