Surinaamse recepten van A tot Z
Een variatie van gerechten die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband en / of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Imndiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte nassi en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd alas voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten, die zelfs de niet-vegetariƫr heerlijk zal vinden en lekker pittig.
Surinaamse recepten van A tot Z is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin-Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde 22 jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarna kookcursussen Fijne Keuken.
Auteur | | M. Sam-Sin-Hewitt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |