Koken Als Kaatje
"De recepten in ons kookboek moet iedereen thuis kunnen maken. Als je de tekst volgt, moet je een heel eind kunnen komen", zeggen chef-kok Peter Postma en gastheer en sommelier Harald Hovenkamp van restaurant Kaatje bij de Sluis. Koken als Kaatje is het derde kookboek in de traditie van Kaatje uit het Overijsselse Blokzijl. De stijl van Kaatje is nuchter. Drie smaken per gerecht, meer niet. Eerlijk is het uitgangspunt. De ingrediƫnten zijn vers en uit de streek. Gasten weten deze perfecte eenvoud te waarderen. Koken als Kaatje bevat recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten, aangevuld met veel basisrecepten. Ieder gerecht is voorzien van een wijnadvies. Met dit kookboek moet het een koud kunstje zijn om zelf gasten thuis te verleiden met maakbare gerechten op Michelinster-niveau! Kortom, Koken als Kaatje
Auteur | | Peter Postma |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |