Driesterren Chef

Driesterren Chef

Gordons gerechten staan bekend om de sublieme smaakcombinaties, geweldige ingrediënten, niet te evenaren technische vaardigheden en een schitterende presentatie.
In dit prachtige boek staan vijftig van zijn klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en prachtige foto’s van de gestylde gerechten. Alle foto’s zijn gefotografeerd door Quentin Bacon, een wereldwijd zeer gewaardeerde ‘food photographer’. De foto’s weerspiegelen de essentie van Gordons driesterrenkookkunsten en zijn ‘state of the art’ werkomgeving. Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.Deze gebonden editie zit in een schitterende kartonnen slipcase.

Auteur | Gordon Ramsay
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021547466
Boekomslag voor ISBN: 9789000316168
Boekomslag voor ISBN: 9781444780789
Boekomslag voor ISBN: 9781444756692


Boekn ©