Het Maastrichts kookboek

Het Maastrichts kookboek

34 lekkere authentiek Maastrichtse gerechten gebundeld

Reubesop, knien in ’t zoer, tête de veau, verrekespu en speenvarken in gelei (speebak). Stuk voor stuk Maastrichtse culinaire hoogstandjes die een begrip zijn in Mestreech. Maar hoe maak je ze klaar? Of liever gezegd: hoe maakte oma ze altijd klaar? Want de smaak van nu kan volgens velen niet meer tippen aan de smaak van vroeger.

De receptenwedstrijd – waarbij oma’s met hun kleinkinderen werden uitgenodigd hun Maastrichtse keukengeheimen prijs te geven, leidde tot zo’n 400 inzendingen. Een deskundige jury onder voorzitterschap van de jonge kok Jules Crousen maakte daaruit een selectie van 34 overheerlijke gerechten. Deze werden 4 oktober tijdens een culinair kookevenement bereid, geproefd, gejureerd en op foto vastgelegd. Deze foto’s zijn ook in Het Maastrichts Kookboek terug te vinden.


Auteur | Kracht 12
Taal | Nederlands
Type | Pocket
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789080991354
Boekomslag voor ISBN: 9789461883551
Boekomslag voor ISBN: 9789463454520
Boekomslag voor ISBN: 9789491561993
Boekomslag voor ISBN: 9789085960690
Boekomslag voor ISBN: 9789463428897


Boekn ©