De Kunst van het Moleculair koken + keuken gereedschap
Moleculair koken: de kooktrend waar iedereen het over heeft!?
Met deze unieke combinatie van boek plus kook-kit wordt molecuair koken pas echt voor iedereen bereikbaar.
Het gereedschap in de kook-kit is speciaal samengesteld voor het bereiden van de fantastische recepten in het boek.
Een nieuwe kookwereld gaat open met recepten als Rauwe zalm met zoete sojagelei, Leverlolly met muskaatgelei en chocolade, of Frambozenazijnparel in een verse oester.
Oogstrelend en verrukkelijk.
Moleculair koken in de eigen keuken!
Met deze unieke combinatie van boek plus kook-kit wordt molecuair koken pas echt voor iedereen bereikbaar.
Het gereedschap in de kook-kit is speciaal samengesteld voor het bereiden van de fantastische recepten in het boek.
Een nieuwe kookwereld gaat open met recepten als Rauwe zalm met zoete sojagelei, Leverlolly met muskaatgelei en chocolade, of Frambozenazijnparel in een verse oester.
Oogstrelend en verrukkelijk.
Moleculair koken in de eigen keuken!
Auteur | | nvt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |