De Beste Franse Streekgerechten

De Beste Franse Streekgerechten

Met dit kookboek kan iedere kookliefhebber genieten van authentieke Franse
streekgerechten zoals die worden bereid door de legendarische chef-kok Paul
Bocuse. In dit boek geeft Paul Bocuse, door de gids Gault et Millau
uitgeroepen tot de beste chef-kok van de 20ste eeuw, recepten voor
verrukkelijke gerechten als Gevulde koolbladeren en Elzasser zuurkool, Soep
met pistou, Navarin van lam, Baskische taart en Tarte Tatin.

Auteur | P. Bocuse
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043931533
Boekomslag voor ISBN: 9782080200952
Boekomslag voor ISBN: 9789021533070
Boekomslag voor ISBN: 9789464042016
Boekomslag voor ISBN: 9789089896988
Boekomslag voor ISBN: 9789048844920


Boekn ©