De Beste Franse Streekgerechten
Met dit kookboek kan iedere kookliefhebber genieten van authentieke Franse
streekgerechten zoals die worden bereid door de legendarische chef-kok Paul
Bocuse. In dit boek geeft Paul Bocuse, door de gids Gault et Millau
uitgeroepen tot de beste chef-kok van de 20ste eeuw, recepten voor
verrukkelijke gerechten als Gevulde koolbladeren en Elzasser zuurkool, Soep
met pistou, Navarin van lam, Baskische taart en Tarte Tatin.
streekgerechten zoals die worden bereid door de legendarische chef-kok Paul
Bocuse. In dit boek geeft Paul Bocuse, door de gids Gault et Millau
uitgeroepen tot de beste chef-kok van de 20ste eeuw, recepten voor
verrukkelijke gerechten als Gevulde koolbladeren en Elzasser zuurkool, Soep
met pistou, Navarin van lam, Baskische taart en Tarte Tatin.
Auteur | | P. Bocuse |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |