Stip in de Pan

Stip in de Pan

STIP IN DE PAN - DE TWENTSE KEUKEN, VROEGER EN NU
Door: André Hottenhuis, Thea Kroese en Han Weustink

Stip in de Pan is een kleurrijk boek met meer dan honderd recepten uit de Twentse keuken. Humkessoep, bröadekes, deurpot zoerkoal, moos, pork, advokoat, en hemmel en eerde zijn enkele van de vele smakelijk gerechten die in het boek worden beschreven.

Daarnaast geeft Stip in de Pan een beschrijving van de eetgewoonten in Twente zoals deze vroeger waren. Een toelichting op diverse gerechten en de vele Twentse spreuken die in het boek zijn opgenomen zorgen ervoor dat Stip in de Pan een feest is om de Twentse keuken te leren kennen of opnieuw te ontdekken.

Een woordenlijst achterin het boek geeft de verklaring van de Twentse woorden die gebruikt zijn. Zo is Stip in de Pan toegankelijk voor iedereen, zowel voor diegene die de Twentse keuken wil herontdekken als voor diegene die voor het eerst kennis maakt met de gerechten uit deze streek.

Omvang | 84 pagina's, full colour
Formaat | 21 x 21 cm

Auteur | Andre Hottenhuis
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789082347517
Boekomslag voor ISBN: 9789074064163
Boekomslag voor ISBN: 9789072439505
Boekomslag voor ISBN: 9789461909411
Boekomslag voor ISBN: 9789055134328
Boekomslag voor ISBN: 9789082464306


Boekn ©