Geheimen uit een boeddhistische keuken
In dit boek zijn de recepten opgenomen van de chef-kok van het oudste boeddhistische instituut van Nederland, op veler verzoek vertaald naar de thuiskeuken.
Simpele ingrediënten, geen ingewikkelde technieken, groots resultaat. Door de verschillende gerechten steeds anders te combineren wordt het nooit saai. De meeste recepten zijn veganistisch en / of glutenvrij te bereiden. Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten, waarvan wordt aangenomen dat deze de concentratie versterken of verzwakken.
Simpele ingrediënten, geen ingewikkelde technieken, groots resultaat. Door de verschillende gerechten steeds anders te combineren wordt het nooit saai. De meeste recepten zijn veganistisch en / of glutenvrij te bereiden. Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten, waarvan wordt aangenomen dat deze de concentratie versterken of verzwakken.
Auteur | | Stichting Maitreya Instituut |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |