De smaak van China

De smaak van China

De auteur groeide in Chicago op. Toen China de grenzen openstelde, besloot zijn moeder tot een bezoek aan haar geboortegrond en hij, als oudste zoon, begeleidde haar. De reis werd voor hem een ontdekking: dit boek is de weerslag van zijn culinaire indrukken. Ieder hoofdstuk van dit boek belicht een van de vele aspecten van de Chinese keuken: ingrediƫnten, invloeden van buitenaf, de Kantonese keuken, familietradities, restaurants, hapjes en tussendoortjes, voedsel als medicijn en vegetarische gerechten.

Auteur | Ken Hom
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789070485443
Boekomslag voor ISBN: 9789023010425
Boekomslag voor ISBN: 9789054262992
Boekomslag voor ISBN: 9789058750068
Boekomslag voor ISBN: 9789055016921
Boekomslag voor ISBN: 9789059560079


Boekn ©