Lekker koken, IJs en sorbets

Lekker koken, IJs en sorbets

Een ruime keuze recepten om zelf ijs te maken. Na een goede inleiding over ijs en te gebruiken apparatuur volgen de recepten voor ijs op basis van melk en eieren en voor sorbets. De eenvoudigste wijze is bereiding met een ijsmachine maar bij elk recept wordt ook steeds de bereiding zonder zo'n machine aangegeven. De recepten zijn gevarieerd en vrij eenvoudig te maken. Voor de iets geoefende kok achterin een hoofdstuk: 'Omhulsels, garneringen en sauzen', waarmee mooie resultaten bereikt kunnen worden. Tot slot 4 fotopagina's met serveertips. Mooie uitgave met op elke pagina een recept met foto. Moeilijke handelingen worden extra verduidelijkt a.h.v. kleine foto's. Lichtblauw omslag met foto van ijscoupes in wit kader.

Auteur | Auteur Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048301379
Boekomslag voor ISBN: 9789059647732
Boekomslag voor ISBN: 9789073191747
Boekomslag voor ISBN: 9789044703610
Boekomslag voor ISBN: 9789044759730
Boekomslag voor ISBN: 9789401474443


Boekn ©