
Hot & spicy kookboek, het
HET HOT & SPICY KOOKBOEK
Deze zeer uitgebreide verzameling pittige en kruidige recepten haalt het beste uit Spaanse pepers, cayennepeper, kardemom, piment, gember, garam masala, kurkuma, kaneel, nootmuskaat, kruidnagels, hete chilisaus, Chinese peper, komijn, koriander en andere pittige en zeer smaakvolle ingrediƫnten.
U vindt meer dan 200 recepten die uw smaakpapillen prikkelen met allerlei soepen, voorafjes, snacks, vis, zeevruchten, vlees, gevogelte, groentegerechten, salades, rijst, mie, bijgerechten, nagerechten, cakes en drankjes.
Een overvloed aan traditionele en inspirerende recepten, van hete en kruidige tot subtiele en aromatische, uit alle hoeken van de wereld.
Prachtige kleurenillustraties op elke bladzijde.
Deze zeer uitgebreide verzameling pittige en kruidige recepten haalt het beste uit Spaanse pepers, cayennepeper, kardemom, piment, gember, garam masala, kurkuma, kaneel, nootmuskaat, kruidnagels, hete chilisaus, Chinese peper, komijn, koriander en andere pittige en zeer smaakvolle ingrediƫnten.
U vindt meer dan 200 recepten die uw smaakpapillen prikkelen met allerlei soepen, voorafjes, snacks, vis, zeevruchten, vlees, gevogelte, groentegerechten, salades, rijst, mie, bijgerechten, nagerechten, cakes en drankjes.
Een overvloed aan traditionele en inspirerende recepten, van hete en kruidige tot subtiele en aromatische, uit alle hoeken van de wereld.
Prachtige kleurenillustraties op elke bladzijde.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |