Italiaans vegetarisch
In Italiaans vegetarisch doorkruist Loes Janssen Miraglia Italië van Noord naar Zuid op zoek naar de authentieke Italiaanse smaken en belevingen. Van vegetarische streekklassiekers tot de tongstrelende vegetarische specialiteiten van haar Italiaanse schoonfamilie, alles komt aan bod.
Italiaans vegetarisch laat zien hoe veelzijdig de Italiaanse regiokeukens zijn als het gaat om koken zonder vlees of vis. Denk aan citroenrisotto, gnocchi met gorgonzola, courgettecarpaccio in kappertjessaus, salade van sinaasappel en groene sla, polenta, etc. Natuurlijk zullen ook antipasti, pasta's en pizza's niet ontbreken!
Alle recepten zijn voorzien van duidelijke receptuur en gaan uit van ingrediënten die hier makkelijk verkrijgbaar zijn.
* Circa 100 recepten
* Geschikt voor zowel de minder als de meer ervaren kok
* Ingrediënten zijn goed verkrijgbaar
* Ruim 3 miljoen mensen eten een of meerdere dagen per week vegetarisch
Italiaans vegetarisch laat zien hoe veelzijdig de Italiaanse regiokeukens zijn als het gaat om koken zonder vlees of vis. Denk aan citroenrisotto, gnocchi met gorgonzola, courgettecarpaccio in kappertjessaus, salade van sinaasappel en groene sla, polenta, etc. Natuurlijk zullen ook antipasti, pasta's en pizza's niet ontbreken!
Alle recepten zijn voorzien van duidelijke receptuur en gaan uit van ingrediënten die hier makkelijk verkrijgbaar zijn.
* Circa 100 recepten
* Geschikt voor zowel de minder als de meer ervaren kok
* Ingrediënten zijn goed verkrijgbaar
* Ruim 3 miljoen mensen eten een of meerdere dagen per week vegetarisch
Auteur | | Loes Janssen Miraglia |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |