Haring
Leif Mannerström is een van de meest bekende Zweedse chefkoks en in het bezit van een Michelinster. Zijn specialiteit is het werken met vis en dat laat hij zien in Haring; een boek vol verrassende recepten voor haring, sardines, sprot, maatjesharing en ansjovis. Een ideaal naslagwerk voor iedereen die van haring houdt, maar het ook wel eens anders wil. Ooit wel eens gedacht aan haringsalade of haring gemarineerd in rode wijn? Haringcurry? Haringtartaar? Gazpacho met haring? De mogelijkheden met deze prachtige vis - en zijn maatjes - blijken nagenoeg eindeloos.
Haring verschijnt precies op tijd voor Vlaggetjesdag op 10 juni a.s.! Deze dag is van oudsher een moment waar haringliefhebbers uit het hele land reikhalzend naar uitkijken. Er kan weer lekker een 'harinkje gehapt' worden bij de plaatselijke visboer of op een van de vele haringparty's. En als u iets meer wilt dan alleen 'happen', dan kunt u naar hartenlust experimenteren met de meer dan 100 verrassende en smakelijke recepten uit dit prachtige kookboek.
Haring verschijnt precies op tijd voor Vlaggetjesdag op 10 juni a.s.! Deze dag is van oudsher een moment waar haringliefhebbers uit het hele land reikhalzend naar uitkijken. Er kan weer lekker een 'harinkje gehapt' worden bij de plaatselijke visboer of op een van de vele haringparty's. En als u iets meer wilt dan alleen 'happen', dan kunt u naar hartenlust experimenteren met de meer dan 100 verrassende en smakelijke recepten uit dit prachtige kookboek.
Auteur | | L. Mannerström |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |