Kaas meer dan 130 vernieuwende recepten

Kaas meer dan 130 vernieuwende recepten

In dit boek is auteur en kaasexpert Paul Gayler uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens te combineren met andere ingrediƫnten. De meer dan 130 gerechten in dit boek - of het nu gaat om soep of salade, pasta- of vleesgerecht, vis- of groenteschotel, saus of dessert - zijn het proberen meer dan waard. Ze brengen u in de verleiding om meer over de eigenschappen van de verschillende kaassoorten te weten te komen en zetten aan tot experimenten. Als het nodig is, bijvoorbeeld wanneer een kaassoort moeilijk verkrijgbaar is, geeft de auteur vervangende kaassoorten.

Auteur | Gayler
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789020968255
Boekomslag voor ISBN: 9789048302666
Boekomslag voor ISBN: 9789089899163
Boekomslag voor ISBN: 9789060975602
Boekomslag voor ISBN: 9789060974599


Boekn ©