Kaas: meer dan 130 vernieuwende recepten

Kaas: meer dan 130 vernieuwende recepten

In dit boek is auteur en kaasexpert Paul Gayler uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens met andere ingrediƫnten te combineren. Dit heeft soms tot gedurfde en onverwachte creaties geleid. Zo levert de ziltheid van een blauwe kaas in combinatie met de zoete siroop van een pecannotentaart bijvoorbeeld ene schandalig lekker smaakcontrast, terwijl gerookte, gesmolten mozzarrella fantastisch blijkt te passen bij geroosterde prei en rode ui. De meer dan 13O gerechten in dit boek - of het nu gaat om soep of salade, pasta- of vleesgerecht, vis of groenteschotel, saus of dessert - zijn het proberen meer dan waard.

Auteur | Gayler
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045202471
Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789060975244
Boekomslag voor ISBN: 9789058973054
Boekomslag voor ISBN: 9789020968255
Boekomslag voor ISBN: 9789058562098


Boekn ©