Handboek Cateringmanagement

Handboek Cateringmanagement

In dit boek worden allerlei aspecten van bedrijfscatering toegelicht, zoals inkoop van catering, personeel en organisatie, financieel management en administratief management. Het boek neemt contractcatering als uitgangspunt en van daaruit worden de andere aspecten belicht. Ook zijn er enkele hoofdstukken gewijd aan het fenomeen branding in het bedrijfsrestaurant, waarin ingegaan wordt op de verschillende manieren waarop branding toegepast kan worden binnen bedrijfscatering en de hieraan gekoppelde gevolgen in relatie tot de marge voor de betreffende productgroep of het product.


Auteur | Sandra Oudenes
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Onderwijs & Didactiek

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059311084
Boekomslag voor ISBN: 9789001809362
Boekomslag voor ISBN: 9780135119150
Boekomslag voor ISBN: 9789026720284
Boekomslag voor ISBN: 9780077138363
Boekomslag voor ISBN: 9789001575465


Boekn ©