Cateringmanagement Professioneel Bekeken

Cateringmanagement Professioneel Bekeken

Het doel van dit boek is de lezer inzicht te verschaffen in het vakgebied catering.



Dit boek neemt contractcatering als uitgangspunt en stipt van daaruit allerlei vakgebieden aan, zoals sociaal beleid, marketing, administratie, inkoop en dergelijke. Steeds worden deze vakgebieden benaderd vanuit de elementen die relevant zijn in relatie tot contractcatering.

Cateringmanagement is in eerste instantie bedoeld voor studenten in het hoger economisch onderwijs (hotelonderwijs, facilitaire dienstverlening), die worden opgeleid voor functies in deze sterk groeiende bedrijfstak.

Auteur | H.A.A. van den Berg
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Economie & Financiƫn

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789060539026
Boekomslag voor ISBN: 9789026720284
Boekomslag voor ISBN: 9789080320840
Boekomslag voor ISBN: 9789043033343


Boekn ©