Cateringmanagement Professioneel Bekeken
Het doel van dit boek is de lezer inzicht te verschaffen in het vakgebied catering.
Dit boek neemt contractcatering als uitgangspunt en stipt van daaruit allerlei vakgebieden aan, zoals sociaal beleid, marketing, administratie, inkoop en dergelijke. Steeds worden deze vakgebieden benaderd vanuit de elementen die relevant zijn in relatie tot contractcatering.
Cateringmanagement is in eerste instantie bedoeld voor studenten in het hoger economisch onderwijs (hotelonderwijs, facilitaire dienstverlening), die worden opgeleid voor functies in deze sterk groeiende bedrijfstak.
Dit boek neemt contractcatering als uitgangspunt en stipt van daaruit allerlei vakgebieden aan, zoals sociaal beleid, marketing, administratie, inkoop en dergelijke. Steeds worden deze vakgebieden benaderd vanuit de elementen die relevant zijn in relatie tot contractcatering.
Cateringmanagement is in eerste instantie bedoeld voor studenten in het hoger economisch onderwijs (hotelonderwijs, facilitaire dienstverlening), die worden opgeleid voor functies in deze sterk groeiende bedrijfstak.
Auteur | | H.A.A. van den Berg |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Economie & Financiƫn |