
Vegetarisch voor een alleen
Dit smalle boekje is een handige wegwijzer voor hen die het in de keuken moeten stellen met een of misschien twee gaspitjes of kookplaten, en daarbij ook weinig ruimte en geld hebben. Een vegetarische instelling is vereist, want recepten met vlees en vis zal men niet aantreffen. Het boekje opent met een dosis praktijk-informatie: maten, gewichten, menusamenstelling, bewaartips en ideeen voor een minimale keukenuitrusting. Na deze tips volgen de recepten, een goeie honderd: soepen, sausen, aardappels, groenten, eieren, vleesvervangers, granen en peulvruchten, restjes en nagerechten. De informatie is kompleet en duidelijk geschreven vanuit een positieve instelling ten opzichte van vegetarische voeding. Vanwege die positieve en sobere instelling onderscheidt dit werkje zich van andere, doorgaans duurdere, fraai ogende, en ingewikkelde recepten bevattende kookboekjes.
Auteur | | Greet Buchner |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |