Ras el Khellout

Ras el Khellout

'Kruiden zijn de sleutel van elk gerecht' zegt Laurent Khellout, de eigenzinnige chefkok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam. Khellouts nieuwste boek, Ras el Hanout is dan ook een kruidenkookboek waarin hij laat zien hoe kruiden en specerijen gerechten tot leven brengen.

Dit derde kookboek van Khellout is een reis langs kruiden die hem inspireren. Het is een liefdesverklaring aan kruidenalchemie en speelt in op de groeiende bewustwording en urgentie om meer plantaardig te eten. De makkelijk te maken gerechten zijn origineel, hoofdzakelijk vegetarisch en gemaakt met in Nederland en Vlaanderen goed verkrijgbare ingrediënten.

Khellout laat zien hoe je kruidenmelanges kunt maken, welke kruiden je bij welke groenten kiest, hoe je ze vers of gedroogd toepast en hoe je de lekkerste combinaties maakt.


Auteur | Laurent Med Khellout
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059565241
Boekomslag voor ISBN: 9789059561731
Boekomslag voor ISBN: 9781408883846
Boekomslag voor ISBN: 9789461431240
Boekomslag voor ISBN: 9789059567221
Boekomslag voor ISBN: 9789023015864


Boekn ©