De nomadische keuken van Rainarai
De nomadische topkok Laurent Med Khellout heeft in Amsterdam een eigen wereld gecreëerd met zijn veelgeprezen restaurant en cateringbedrijf Raïnaraï. Hier voert hij een Algerijns-nomadische keuken met uitsluitend natuurlijke producten. In De nomadische keuken van Raïnaraï vind je recepten geïnspireerd op de keuken van Laurents restaurant en waan je je even in het nomadische Algerije.
De nomadische keuken van Raïnaraï is opgedeeld in zeven hoofdstukken: Natuur, Warmte, Traditie, Avontuur, Geloof, Muziek en Plezier. Hierin vind je heerlijke gerechten, variërend van vegetarische schotels tot smakelijke visrecepten waarin de tomaat schittert als de koningin van de groenten en de aubergine als de prinses.
In dit tweede boek laat Laurent Khellout opnieuw zien hoe verrassend de keuken van Noord-Afrika en dan met name zijn geboorteland Algerije is en welke fantastische gerechten je kunt realiseren met een paar eenvoudige ingrediënten en de kooktechnieken van de Maghreb
De nomadische keuken van Raïnaraï is opgedeeld in zeven hoofdstukken: Natuur, Warmte, Traditie, Avontuur, Geloof, Muziek en Plezier. Hierin vind je heerlijke gerechten, variërend van vegetarische schotels tot smakelijke visrecepten waarin de tomaat schittert als de koningin van de groenten en de aubergine als de prinses.
In dit tweede boek laat Laurent Khellout opnieuw zien hoe verrassend de keuken van Noord-Afrika en dan met name zijn geboorteland Algerije is en welke fantastische gerechten je kunt realiseren met een paar eenvoudige ingrediënten en de kooktechnieken van de Maghreb
Auteur | | Laurent Khellout |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |