De keuken van A tot Z

De keuken van A tot Z

De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur. De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!

Auteur | Sabrina Fauda-Role
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789082877113
Boekomslag voor ISBN: 9789058263346
Boekomslag voor ISBN: 9789023014836
Boekomslag voor ISBN: 9789059564800


Boekn ©