Puur, lekker, vers

Puur, lekker, vers

De verrassende kracht van onbewerkt eten.
Frisse, eenvoudige recepten voor meer energie en levenslust.
'Puur, lekker, vers' helpt je manier van leven veranderen. Door voedzamer en eenvoudiger te eten herstelt je lichaam sneller en keert het terug naar zijn zuivere staat. De sobere benadering van eten in dit boek geeft meer energie, helpt gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen. 'Puur, lekker, vers' is onderverdeeld naar de thema's Puur, Rauw, Sober, Minimaal, Onopgesmukt, Natuurlijk en Detox en is voorzien van 60 heerlijke en eigentijdse recepten als Rode biet quinoa-muesli, Rauwe loempia met pindadipsaus en Groene bloemkool-couscous.
Tess Ward is foodblogger. Ze is opgeleid aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en heeft gewerkt in de keukens van The Rivier Cottage, Harwood Arms en The Ritz. Ze is tevens receptontwikkelaar voor onder andere Heinz en Le Creuset.

Auteur | Tess Ward
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022335949
Boekomslag voor ISBN: 9789021560403
Boekomslag voor ISBN: 9789082075090
Boekomslag voor ISBN: 9789492847096


Boekn ©