De Zomer op Tafel
92 goede redenen om aan tafel te gaan!
Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.
Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder 'A propos bistro en Grill & Plancha. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak 365 goede redenen om aan tafel te gaan.
Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.
Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder 'A propos bistro en Grill & Plancha. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak 365 goede redenen om aan tafel te gaan.
Auteur | | Stephane Reynaud |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | |