De Cakes Van Sophie
De meeste recepten beginnen met '500 gram van dit, 200 gram van dat', maar de Franse Sophie Dudemaine weet aan die van haar een extra ingrediënt toe te voegen dat essentieel is voor geslaagde gerechten: passie!
Sophie presenteert in dit boek cakes die ver uitstijgen boven de geijkte recepten. De cakes van Sophie bevat een schitterende reeks van hartige en zoete cakes, die warm of koud kunnen worden gegeten en in de verschillende seizoenen of bij feestelijke gelegenheden passen, zoals cake met spinazie, waterkers en venkel, cake met amarenekersen en gember, cake met bloedworst en appel en cake met roquefort, spek en walnoten.
De ruim 75 cakes in dit boek zijn ingedeeld naar de maanden van het jaar en kunnen dienen als kleine hartige hapjes of als complete maaltijd. De cakes van Sophie geven volop mogelijkheden om creativiteit, originaliteit en culinair plezier te combineren.
Sophie Dudemaine is een begrip in Frankrijk en ver daarbuiten. Na haar koksopleiding bij verschillende beroemde Franse chefs legde zij zich toe op het bakken van zoete en hartige cakes, die ze verkocht op Parijse markten en in luxe winkels. De uitgave van haar eerste boek Les cakes de Sophie was een overweldigend succes, en al snel volgden meer boeken, een column in Frankrijks grootste lifestylemagazine, een kookrubriek op de Franse ochtendtelevisie, meer dan 200 artikelen in tijdschriften en een eigen luxe culinaire productenlijn. Inmiddels is Sophie al vijf jaar lang de meest verkochte culinair auteur in Frankrijk en zijn er wereldwijd meer dan 2,6 miljoen van haar boeken verkocht. In 2003 opende zij de deuren van haar 'Maison de Sophie' in Normandië waar men van een culinair verblijf kan genieten met cursussen en overnachtingen.
Sophie presenteert in dit boek cakes die ver uitstijgen boven de geijkte recepten. De cakes van Sophie bevat een schitterende reeks van hartige en zoete cakes, die warm of koud kunnen worden gegeten en in de verschillende seizoenen of bij feestelijke gelegenheden passen, zoals cake met spinazie, waterkers en venkel, cake met amarenekersen en gember, cake met bloedworst en appel en cake met roquefort, spek en walnoten.
De ruim 75 cakes in dit boek zijn ingedeeld naar de maanden van het jaar en kunnen dienen als kleine hartige hapjes of als complete maaltijd. De cakes van Sophie geven volop mogelijkheden om creativiteit, originaliteit en culinair plezier te combineren.
Sophie Dudemaine is een begrip in Frankrijk en ver daarbuiten. Na haar koksopleiding bij verschillende beroemde Franse chefs legde zij zich toe op het bakken van zoete en hartige cakes, die ze verkocht op Parijse markten en in luxe winkels. De uitgave van haar eerste boek Les cakes de Sophie was een overweldigend succes, en al snel volgden meer boeken, een column in Frankrijks grootste lifestylemagazine, een kookrubriek op de Franse ochtendtelevisie, meer dan 200 artikelen in tijdschriften en een eigen luxe culinaire productenlijn. Inmiddels is Sophie al vijf jaar lang de meest verkochte culinair auteur in Frankrijk en zijn er wereldwijd meer dan 2,6 miljoen van haar boeken verkocht. In 2003 opende zij de deuren van haar 'Maison de Sophie' in Normandië waar men van een culinair verblijf kan genieten met cursussen en overnachtingen.
Auteur | | S. Dudemaine |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |