Vegetarisch In Stijl
Paul Gayler was de eerste chef-kok in Londen die vegetarische gerechten op het menu zette. Maar je hoeft geen vegetariër te zijn om van de gerechten in dit boek te genieten, vooral niet als de chef (of thuiskok) zo’n internationaal scala aan smaken en geuren aan zijn gasten voorschotelt.
Voor borrelhapjes, voorgerechten, salades, hoofdgerechten, pasta en granen, gebak en desserts vindt de lezer in dit boek alle inspiratie, of die nu voor één persoon, een romantisch samenzijn, een gezinsmaaltijd of een feestelijk diner bestemd zijn.
Gerechten als Pruimentaart met bleekselderij en camembert of Geroosterde paprikapassata met basilcumyoghurt en tomatentartaar maken een verpletterende indruk op vrienden en verrassen zelfs de kok die ze bereidt. Toch zijn de 150 recepten dankzij Gaylers uitleg en duidelijke beschrijving niet moeilijk. En de prachtige foto’s van Gus Filgate maken duidelijk dat vegetarisch koken zeer stijlvol kan zijn!
Voor borrelhapjes, voorgerechten, salades, hoofdgerechten, pasta en granen, gebak en desserts vindt de lezer in dit boek alle inspiratie, of die nu voor één persoon, een romantisch samenzijn, een gezinsmaaltijd of een feestelijk diner bestemd zijn.
Gerechten als Pruimentaart met bleekselderij en camembert of Geroosterde paprikapassata met basilcumyoghurt en tomatentartaar maken een verpletterende indruk op vrienden en verrassen zelfs de kok die ze bereidt. Toch zijn de 150 recepten dankzij Gaylers uitleg en duidelijke beschrijving niet moeilijk. En de prachtige foto’s van Gus Filgate maken duidelijk dat vegetarisch koken zeer stijlvol kan zijn!
Auteur | | Paul Gayler |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |