Groot handboek vegetarisch koken

Groot handboek vegetarisch koken

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariƫr kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!

Auteur | Claudia Bruchmann
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048317127
Boekomslag voor ISBN: 9789461562883
Boekomslag voor ISBN: 9789463339667
Boekomslag voor ISBN: 9789044749816
Boekomslag voor ISBN: 9789464041255
Boekomslag voor ISBN: 9789463594479


Boekn ©