Uitgekookt / druk 1
150 ongekookte gerechten om van te watertanden
Iedereen die regelmatig voor zichzelf of voor gasten kookt, maakt weleens gerechten die niet écht gekookt hoeven te worden. Het enige wat je dan doet is bij een delicatessenzaak of supermarkt de ingrediënten kopen en hiermee in no time een heerlijk gerecht samenstellen.
In Uitgekookt is deze techniek tot kunst verheven. In het boek staan tips over een nieuwe manier van boodschappen doen, ingrediënten voorbereiden om ze lekker en aantrekkelijk te maken en ze op het bord te schikken.
De recepten zijn gebaseerd op producten met veel smaak en kunnen echt niet mislukken. Ze geven de kookkunst een extra dimensie en besparen veel tijd in de keuken.
In Uitgekookt staan 150 heerlijke, uitgekookte recepten voor allerlei gelegenheden: snelle lunches, slimme stressvrije gerechten voor als er gasten komen, heerlijke hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en tot slot koekjes, snoeperijen en gebak met een absoluut zekere afloop. En er is zelfs een hoofdstuk geschreven over bijzondere gezonde gerechten.
Orlando Murrin is sinds 1997 redacteur van BBC Good Food Magazine. Hij is ook de 'Clever Cook' in de Daily Express en heeft in zijn dagelijkse column tot nu toe meer dan 1300 recepten gepresenteerd. Hij is auteur van twee succesvolle Daily Express-kookboeken, The Clever Cookbook in 2000 en het Can´t Go Wrong Cookbook in 2002.
•Het eerste kookboek waarin niet echt gekookt wordt.
•Geschreven door een vele malen bekroond foodauteur.
•Tips en ideeën om de tijd optimaal te gebruiken.
•Op de juiste manier inkopen om lekkere gerechten te maken.
•Talloos veel tips om recepten een eigen wending te geven.
•Schitterende foto's waarop het resultaat duidelijk te zien is.
•Houvast voor een perfect eindresultaat.
Iedereen die regelmatig voor zichzelf of voor gasten kookt, maakt weleens gerechten die niet écht gekookt hoeven te worden. Het enige wat je dan doet is bij een delicatessenzaak of supermarkt de ingrediënten kopen en hiermee in no time een heerlijk gerecht samenstellen.
In Uitgekookt is deze techniek tot kunst verheven. In het boek staan tips over een nieuwe manier van boodschappen doen, ingrediënten voorbereiden om ze lekker en aantrekkelijk te maken en ze op het bord te schikken.
De recepten zijn gebaseerd op producten met veel smaak en kunnen echt niet mislukken. Ze geven de kookkunst een extra dimensie en besparen veel tijd in de keuken.
In Uitgekookt staan 150 heerlijke, uitgekookte recepten voor allerlei gelegenheden: snelle lunches, slimme stressvrije gerechten voor als er gasten komen, heerlijke hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en tot slot koekjes, snoeperijen en gebak met een absoluut zekere afloop. En er is zelfs een hoofdstuk geschreven over bijzondere gezonde gerechten.
Orlando Murrin is sinds 1997 redacteur van BBC Good Food Magazine. Hij is ook de 'Clever Cook' in de Daily Express en heeft in zijn dagelijkse column tot nu toe meer dan 1300 recepten gepresenteerd. Hij is auteur van twee succesvolle Daily Express-kookboeken, The Clever Cookbook in 2000 en het Can´t Go Wrong Cookbook in 2002.
•Het eerste kookboek waarin niet echt gekookt wordt.
•Geschreven door een vele malen bekroond foodauteur.
•Tips en ideeën om de tijd optimaal te gebruiken.
•Op de juiste manier inkopen om lekkere gerechten te maken.
•Talloos veel tips om recepten een eigen wending te geven.
•Schitterende foto's waarop het resultaat duidelijk te zien is.
•Houvast voor een perfect eindresultaat.
Auteur | | Orlando Murrin |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |