Een Dame In De Keuken

Een Dame In De Keuken

Elizabeth David is nog steeds dé inspiratiebron van vele chefs, maar inmiddels hebben ook thuiskoks haar werk ontdekt. Davids stukken zijn veel meer dan alleen recepten, ze zijn beschouwingen over eten en het leven zelf. Haar manier van schrijven is uniek, haar opvattingen zijn zeer eigen.


Nu is 'Een Dame in de keuken' eindelijk verkrijgbaar voor een midprice.



De meeste recepten in deze bloemlezing komen uit Davids bekendste boek, French Provincial Cooking, ook wel hét kookboek van de twintigste eeuw genoemd.



'De bondigheid van haar stijl is goed bewaard gebleven in de vertaling.' Vrij Nederland

'Het geheim schuilt in een oprechte liefde voor goed voedsel, kennis van zaken en stijl.' nrc Handelsblad

'Een parel' De Standaard

'Ze is domweg de allerbeste Engelstalige auteur over koken. Haar boeken, speciaal French Provincial Cooking, vallen in de categorie veel gelezen boeken: niet alleen voor wanneer je thuiskomt van de markt met een of andere onbekende vis, zonder enig idee hoe je die moet bereiden, maar ook voor het plezier, voor het vertrouwde genot van het lezen van haar prachtige proza.' Sarah Hart in Vrij Nederland

Auteur | Elizabeth David
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789027491817
Boekomslag voor ISBN: 9780140273281
Boekomslag voor ISBN: 9789077330098
Boekomslag voor ISBN: 9789076314143
Boekomslag voor ISBN: 9781911667087
Boekomslag voor ISBN: 9781902304274


Boekn ©