De Portugese keuken
Tradities, ingrediënten, smaken, technieken en 65 klassieke recepten!
Ontdek de rijke, gevarieerde historische keuken van Portugal. Inclusief een kleurrijke introductie over de cultuur en de regio's van Portugal en al zijn belangrijke en populaire lokale ingrediënten. Met 250 prachtige kleuren foto's.
De heerlijke recepten zijn onderverdeeld in petiscos (kleine voorgerechten), soep, vis & schelpdieren, Vlees & gevogelte en desserts & zoete gerechten.
De recepten van onder andere kabeljauw met kikkererwten, groenen bonen en koolsoep, gekonfijt varkensvlees met groene asperges of honingpudding met ricotta.
Elk recept geeft eenvoudig te volgen stap-voor-stap instructies en voedingsinformatie.
Ontdek de rijke, gevarieerde historische keuken van Portugal. Inclusief een kleurrijke introductie over de cultuur en de regio's van Portugal en al zijn belangrijke en populaire lokale ingrediënten. Met 250 prachtige kleuren foto's.
De heerlijke recepten zijn onderverdeeld in petiscos (kleine voorgerechten), soep, vis & schelpdieren, Vlees & gevogelte en desserts & zoete gerechten.
De recepten van onder andere kabeljauw met kikkererwten, groenen bonen en koolsoep, gekonfijt varkensvlees met groene asperges of honingpudding met ricotta.
Elk recept geeft eenvoudig te volgen stap-voor-stap instructies en voedingsinformatie.
Auteur | | M.C. E Silva |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |