De Portugese keuken

De Portugese keuken

Tradities, ingrediënten, smaken, technieken en 65 klassieke recepten!

Ontdek de rijke, gevarieerde historische keuken van Portugal. Inclusief een kleurrijke introductie over de cultuur en de regio's van Portugal en al zijn belangrijke en populaire lokale ingrediënten. Met 250 prachtige kleuren foto's.

De heerlijke recepten zijn onderverdeeld in petiscos (kleine voorgerechten), soep, vis & schelpdieren, Vlees & gevogelte en desserts & zoete gerechten.
De recepten van onder andere kabeljauw met kikkererwten, groenen bonen en koolsoep, gekonfijt varkensvlees met groene asperges of honingpudding met ricotta.

Elk recept geeft eenvoudig te volgen stap-voor-stap instructies en voedingsinformatie.

Auteur | M.C. E Silva
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789036619875
Boekomslag voor ISBN: 9789059569140
Boekomslag voor ISBN: 9789060976036
Boekomslag voor ISBN: 9789055013241
Boekomslag voor ISBN: 9789072267726
Boekomslag voor ISBN: 9781617691263


Boekn ©