Inmaken

Inmaken

Lindy Wildsmith presenteert een inspirerende verzameling recepten voor jam, gelei, marmelade, tafelzuur en likeur die u kunt maken op warme dagen in de nazomer en de herfst. Uw familie zal alles vast heerlijk vinden en als u iets overhoudt, kunt u dat cadeau doen aan vrienden.



Jam, gelei en marmelade vindt iedereen lekker. Probeer eens rodevruchtengelei, verschillende marmelades, confituur van gedroogde abrikozen, rabarber-gemberjam of, voor bij vleesgerechten, een fantastische zelfgemaakte cranberryrelish.



In het hoofdstuk Ingemaakt fruit staan heerlijke recepten voor rijpe zomervruchten, zoals perziken op brandewijn met steranijs en zomervruchten op grappa.



U kunt uw eigen Likeur maken om taarten en toetjes mee op smaak te brengen en om als digestief te drinken met koffie. Kies uit favorieten als Italiaanse limoncello en gember-jeneverbeslikeur.



Tafelzuur en chutney smaken uitstekend bij vleeswaren en kaas en op brood. Probeer eens zoete watermeloen uit Williamsburg, groentelaagjes in het zuur of omals appelchutney.



Geniet van de ouderwetse smaken van deze recepten en laat de zomer het hele jaar duren.

Auteur | Lindy Wildsmith
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789036619950
Boekomslag voor ISBN: 0733991806688
Boekomslag voor ISBN: 9789044749212
Boekomslag voor ISBN: 9789044763768
Boekomslag voor ISBN: 9783869417356
Boekomslag voor ISBN: 9789058551207


Boekn ©