De keuken van Melati
De welbekende Indonesische keuken
Veel verse kruiden uit de natuur zorgen voor de geur en smaak van de gerechten. Vers, vers, vers. Dat geldt voor vlees, vis en groenten, maar zeer zeker voor de toegevoegde kruiden. Koken met je zintuigen: het oog om kleur en uiterlijk te beoordelen, de neus om de symbiose van ingrediënten en kruiden op te snuiven en de tastzin om de versheid van alles te verifiëren.
Veel verse kruiden uit de natuur zorgen voor de geur en smaak van de gerechten. Vers, vers, vers. Dat geldt voor vlees, vis en groenten, maar zeer zeker voor de toegevoegde kruiden. Koken met je zintuigen: het oog om kleur en uiterlijk te beoordelen, de neus om de symbiose van ingrediënten en kruiden op te snuiven en de tastzin om de versheid van alles te verifiëren.
Auteur | | A. Tissot-Van Patot |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |