Mezze
Heerlijke kleine gerechtjes uit Griekenland en Libanon!
Spanje heeft zijn tapas, Italië zijn antipasti, Griekenland en de oostelijke mediterrane landen hebben hun mezze – de allerlekkerste van allemaal.
De Griekse en Libanese mezze is een hapje dat apart of vóór een maaltijd, maar ook als onderdeel van een maaltijd kan worden geserveerd. Het kunnen heel eenvoudig enkele schaaltjes olijven of fetakaas met olijfolie en oregano zijn – of uitgebreidere hapjes, zoals enkele lams- of kipkebabs of een schaaltje overheerlijke garnalen.
Een selectie van mezze zingt van zonnige dagen, lekker buiten in de schaduw, met uitzicht op de blauwe zee. Ook als u geen zee hebt, en zelfs als de zon niet wil schijnen, brengt Mezze deze geweldige gerechten bij u op tafel.
Spanje heeft zijn tapas, Italië zijn antipasti, Griekenland en de oostelijke mediterrane landen hebben hun mezze – de allerlekkerste van allemaal.
De Griekse en Libanese mezze is een hapje dat apart of vóór een maaltijd, maar ook als onderdeel van een maaltijd kan worden geserveerd. Het kunnen heel eenvoudig enkele schaaltjes olijven of fetakaas met olijfolie en oregano zijn – of uitgebreidere hapjes, zoals enkele lams- of kipkebabs of een schaaltje overheerlijke garnalen.
Een selectie van mezze zingt van zonnige dagen, lekker buiten in de schaduw, met uitzicht op de blauwe zee. Ook als u geen zee hebt, en zelfs als de zon niet wil schijnen, brengt Mezze deze geweldige gerechten bij u op tafel.
Auteur | | Rena Salaman |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |