Antipasti

Antipasti

Antipasti
Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti.
Weinig ingredi en en toch veel smaak door te kiezen voor kwaliteit, versheid en puurheid - dat is het geheim van de Italiaanse keuken!
Nicoletta Tavella, geboren en getogen in Itali heeft haar eigen Italiaanse kookschool in Amsterdam, La Cucina del Sole (www.cucinadelsole.nl). Ze schrijft over de Italiaanse keuken en de wijnen van haar land voor verschillende bladen en culinaire weblogs.

Auteur | Nicoletta Tavella
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048309368
Boekomslag voor ISBN: 9789045203669
Boekomslag voor ISBN: 9789021535920
Boekomslag voor ISBN: 9789081892605
Boekomslag voor ISBN: 9789039628591
Boekomslag voor ISBN: 9789059408180


Boekn ©