Antipasti
Antipasti, letterlijk ‘vóór de maaltijd’, zijn de beroemde gerechtjes die als voorafje worden gegeten. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker; het idee van al die verschillende gerechtjes geeft een gevoel van ongelofelijke luxe en de kleine porties zijn gewoon onweerstaanbaar.
Antipasti is volledig gewijd aan deze verleidelijke heerlijkheden, die in la bella Italia uitnodigend in trattoria’s, restaurants, bij vrienden en bij familie op tafel staan. Antipasti bevat streekklassiekers, zoals vitello tonnato uit Piemonte, bruschetta alle cipolline uit Apulië en panzanella uit Toscane, maar ook recepten van de Siciliaanse schoonfamilie van Loes en haar persoonlijke favorieten. Veel van de gerechten zijn overigens niet alleen lekker als antipasti, maar kunnen door de hoeveelheden aan te passen ook gegeten worden als lunch- of hoofdgerecht.
Antipasti is volledig gewijd aan deze verleidelijke heerlijkheden, die in la bella Italia uitnodigend in trattoria’s, restaurants, bij vrienden en bij familie op tafel staan. Antipasti bevat streekklassiekers, zoals vitello tonnato uit Piemonte, bruschetta alle cipolline uit Apulië en panzanella uit Toscane, maar ook recepten van de Siciliaanse schoonfamilie van Loes en haar persoonlijke favorieten. Veel van de gerechten zijn overigens niet alleen lekker als antipasti, maar kunnen door de hoeveelheden aan te passen ook gegeten worden als lunch- of hoofdgerecht.
Auteur | | Loes Janssen Miraglia |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |