Gi Kookboek
Het nuttigen van voeding met een lage GI-waarde is de ultieme manier om u gezond te voelen en af te vallen.
Dit praktische boek legt uit hoe de glykemische index werkt en waarom voedingsmiddelen met een lage GI-waarde zo goed zijn, en bevat tachtig verrukkelijke recepten voor elke gelegenheid. Van snelle lunches tot overheerlijke avondmaaltijden en zinnenstrelend zoete gerechten – een GI-dieet heeft heel wat te bieden!
Louise Blair is huishoudkundige en voedselstyliste en is gespecialiseerd in gezonde recepten. Ze adviseert de Engelse Diabetesstichting en heeft enkele kookboeken geschreven.
Dit praktische boek legt uit hoe de glykemische index werkt en waarom voedingsmiddelen met een lage GI-waarde zo goed zijn, en bevat tachtig verrukkelijke recepten voor elke gelegenheid. Van snelle lunches tot overheerlijke avondmaaltijden en zinnenstrelend zoete gerechten – een GI-dieet heeft heel wat te bieden!
Louise Blair is huishoudkundige en voedselstyliste en is gespecialiseerd in gezonde recepten. Ze adviseert de Engelse Diabetesstichting en heeft enkele kookboeken geschreven.
Auteur | | Louise Blair |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Geneeskunde & Verpleging |