Koken Met 3 Ingredienten

Koken Met 3 Ingredienten

Dit fantastische kookboek biedt u een verrassend vernieuwende aanpak in de keuken. Elk gerecht smaakt geweldig en vereist slechts drie basisingrediënten. En dat betekent dat u tijd kunt besparen op de planning, het boodschappen doen en de voorbereiding, allemaal zaken die noodzakelijk zijn om gedenkwaardige maaltijden te bereiden. In de inleiding wordt verteld welke ingrediënten u eigelijk altijd in huis moet hebben, hoe u andere ingrediënten kiest en klaarmaakt, en hoe u met een minimum aan inspanning een optimale smaak verkrijgt. In wat voor stemming u ook bent en wat de gelegenheid ook is, in dit boek zult u beslist het perfecte recept vinden.

Auteur | Jenny White
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048307548
Boekomslag voor ISBN: 9789048307531
Boekomslag voor ISBN: 9781846143168
Boekomslag voor ISBN: 9789038928401


Boekn ©