Koken met 3 ingredienten

Koken met 3 ingredienten

Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende gerechten is een must in elke keuken en voor iedere kok.

In de praktische inleiding maakt u kennis met de kunst van het minimalistisch koken. U krijgt advies over het kiezen van ingrediƫnten en het gebruiken van de juiste kooktechnieken om de beste smaak te verkrijgen.

Geweldige recepten voor elke gelegenheid. Van ontbijten en brunches tot eenvoudige maaltijden, en van zomerse maaltijden in de openlucht tot stijlvolle gerechten voor dinertjes en overdadige, verleidelijke desserts.

Elk gerecht wordt afgebeeld op een kleurenfoto en gaat vergezeld van eenvoudig te volgen aanwijzingen.

Auteur | Jenny White
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048307531
Boekomslag voor ISBN: 9789000364985
Boekomslag voor ISBN: 9789463591287
Boekomslag voor ISBN: 9789401455527
Boekomslag voor ISBN: 9789463592116
Boekomslag voor ISBN: 9789036627740


Boekn ©