De Biologische Keuken
Biologisch voedsel is de snelst groeiende tak van de hele voedselindustrie. Stap maar eens een supermarkt binnen, je ziet dan een indrukwekkend assortiment biologische producten. Verse biologische producten bevatten meer vitaminen, mineralen en enzymen dan andere producten. Het smaakt beter en biologisch fruit zit vol sap en heeft veel meer smaak.
Dit boek leert alles te begrijpen op het gebied van biologisch eten en drinken. Met meer dan 140 onweerstaanbare recepten voor soepen en salades, verleidelijke hoofdgerechten en heerlijke desserts is dit boek een ''must'' voor iedereen die meer wil weten over biologisch voedsel
Dit boek leert alles te begrijpen op het gebied van biologisch eten en drinken. Met meer dan 140 onweerstaanbare recepten voor soepen en salades, verleidelijke hoofdgerechten en heerlijke desserts is dit boek een ''must'' voor iedereen die meer wil weten over biologisch voedsel
Auteur | | Ysanne Spevack |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |