Vis, Schaal- & Schelpdieren

Vis, Schaal- & Schelpdieren

De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren zijn samengevat in dit boek met de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; zalm, forel, zeebaars, tong, schol, krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.
Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen en voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.
Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.

Auteur | L. Doeser
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043503501
Boekomslag voor ISBN: 9781405420754
Boekomslag voor ISBN: 9789051215755
Boekomslag voor ISBN: 9789086220236
Boekomslag voor ISBN: 9789043905039
Boekomslag voor ISBN: 9789639250444


Boekn ©