Vis, Schaal- & Schelpdieren
De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren zijn samengevat in dit boek met de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; zalm, forel, zeebaars, tong, schol, krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.
Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen en voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.
Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.
Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen en voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.
Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.
Auteur | | L. Doeser |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |