Curry's
Curry's
M. Baljekar
In dit boek vindt u een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van de Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen.
De uitgebreide inleiding besteed aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.
Dit boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijst gerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutneys, raita's en sambals. U vindt recepten voor klassieke gerechten en bijzondere regionale specialiteiten.
Alle recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's en wordt stapsgewijs zeer helder toegelicht waardoor het bereiden van vurige en kruidige curry's nog nooit zo eenvoudig is geweest.
256 pagina's, gebonden
M. Baljekar
In dit boek vindt u een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van de Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen.
De uitgebreide inleiding besteed aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.
Dit boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijst gerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutneys, raita's en sambals. U vindt recepten voor klassieke gerechten en bijzondere regionale specialiteiten.
Alle recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's en wordt stapsgewijs zeer helder toegelicht waardoor het bereiden van vurige en kruidige curry's nog nooit zo eenvoudig is geweest.
256 pagina's, gebonden
Auteur | | Mridula Baljekar |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |