Curry's

Curry's

Curry's
M. Baljekar
In dit boek vindt u een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van de Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen.
De uitgebreide inleiding besteed aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.
Dit boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijst gerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutneys, raita's en sambals. U vindt recepten voor klassieke gerechten en bijzondere regionale specialiteiten.
Alle recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's en wordt stapsgewijs zeer helder toegelicht waardoor het bereiden van vurige en kruidige curry's nog nooit zo eenvoudig is geweest.
256 pagina's, gebonden

Auteur | Mridula Baljekar
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048319558
Boekomslag voor ISBN: 9789048308385
Boekomslag voor ISBN: 9789048318445
Boekomslag voor ISBN: 9789036639422
Boekomslag voor ISBN: 9789461432452
Boekomslag voor ISBN: 9789045219639


Boekn ©