Curry's
Curry is ‘hot’, en niet alleen vanwege de kruiden die erin zitten. Dat is ook niet zo vreemd, want het is een gemakkelijk eenpansgerecht, en door het gebruik van verse ingrediënten en veel groenten ook nog eens heel gezond! Je kunt er heerlijk zelf mee experimenteren, en de recepten zijn heel geschikt voor zowel vlees- en visliefhebbers als vega- en flexitariërs.
Onder curry wordt een verzameling kruidige gerechten in romige sauzen verstaan. Landen als Thailand, Indonesië en Singapore vormen de bakermat van dit veelzijdige gerecht.
In dit boekje vind je dertig smakelijke recepten die heel goed te maken zijn, en voor ieders smaak. Van aardappelcurry met rundvlees, curry met eieren, met tijgergarnalen, en zoete aardappel met kip, tot kipcurry met pompoen en sperziebonen. Het aantal variaties is eindeloos. Een basisrecept om je eigen currykruiden te maken, ontbreekt uiteraard niet.
Auteur | | Machteld Smid |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |