Koken met trappistenbier

Koken met trappistenbier

Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!
Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en pompelmoes met Orvalsausje. In 'Koken met Trappistenbier' wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt
ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediƫnten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.
De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen
hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.

Auteur | Tim Cornille
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059566880
Boekomslag voor ISBN: 9789000366569
Boekomslag voor ISBN: 9789082609301
Boekomslag voor ISBN: 9789086794744
Boekomslag voor ISBN: 9789020948493
Boekomslag voor ISBN: 9789903234651


Boekn ©