Koken met trappistenbier
Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!
Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en pompelmoes met Orvalsausje. In 'Koken met Trappistenbier' wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt
ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediƫnten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.
De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen
hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.
Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en pompelmoes met Orvalsausje. In 'Koken met Trappistenbier' wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt
ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediƫnten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.
De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen
hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.
Auteur | | Tim Cornille |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |