Van De Slager

Van De Slager

Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten. Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen. In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds één product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis. Passend bij slow food en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven.

Auteur | Leanne Kitchen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401468886
Boekomslag voor ISBN: 9789048833337
Boekomslag voor ISBN: 9789083139814
Boekomslag voor ISBN: 9789021590240
Boekomslag voor ISBN: 9789463887939
Boekomslag voor ISBN: 9789048842261


Boekn ©