Echte Kaas

Echte Kaas

Echte kaas

In dit boek gaat Eric van Veluwen op culinaire kaasontdekkingsreis door Nederland, van Texelse schapenkaas en Machedoux uit Zevenhuizen tot Messenklever uit Middenbeemster en Veenweidekaas uit Zoeterwoude.

Met veel oog voor detail beschrijft hij zowel de kaasmakers als hun kazen, en voegt per kaas een recept toe. Daarnaast geeft hij zijn favoriete adressen van Nederlandse kaasboeren en kaaswinkels.

Eric van Veluwen is patron cuisinier op Landgoed Rhederoord. Als lid van de Slow Food Werkgroep Kaas zet hij zich in voor het behoud van onze kaascultuur en experimenteert hij graag met verloren gewaande, soms zelfs ‘verboden’ rauwmelkse kazen.


Auteur | Eric van Veluwen
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789089897657
Boekomslag voor ISBN: 9789492077738
Boekomslag voor ISBN: 9789401479561
Boekomslag voor ISBN: 9789461432001
Boekomslag voor ISBN: 9789089899163


Boekn ©